تاریخ 1398/06/21     تعداد دفعات مشاهده 137 بار     ساعت 10:55:30     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

کارگاه آموزشی " مرگ مغزی و فرایند اهدای عضو " ویژه کادر درمانی و اداری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در رشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛  کارگاه آموزشی " مرگ مغزی و فرایند اهدای عضو " صبح امروز، پنجشنبه به همت مرکز آموزشی درمانی ۱۷شهریور و با حضور پزشکان، دستیاران، پرستاران و کادر اداری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی 17 شهریور برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی مطالب جامعی در خصوص مکانیسم مرگ‌ مغزی، نحوه‌ مراقبت از بیمار مرگ ‌مغزی و مسایل اخلاقی،حقوقی و فقهی اهدای عضو به ترتیب توسط دکتر الهام بید آبادی – فوق تخصص نورولوژی کودکان، دکتر سیامک ریماز- متخصص بیهوشی و دکتر محمود عاطف راد- متخصص کودکان و نوزادان ارایه شد./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.