تاریخ 1398/06/15     تعداد دفعات مشاهده 395 بار     ساعت 18:11:24     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

مسمومیت غذایی در یکی از روستاهای استان گیلان، به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، 56 نفر راراهی بیمارستان کرد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ صبح امروز(جمعه)، در پی مراجعه تعدادی از افراد با علایم گوارشی مشابه به بیمارستان صومعه سرا و  با توجه به اینکه همه این افراد از یک مکان غذا تهیه کرده بودند، بلافاصله هماهنگی های لازم  با حوزه های بهداشتی و درمانی و اورژانس ۱۱۵ منطقه، جهت پذیرش و درمان این افراد انجام شد.

دکتر مهرابیان -معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان- دراین خصوص اظهار داشت: بلافاصله پس از  اطلاع و گزارش مسمومیت، اکیپ های کارشناسی بهداشت محیط و مبارزه با بیماری های استان و شهرستان به محل مذکور اعزام و بررسی ها و نمونه گیری های لازم از مواد غذایی انجام شد.

وی گفت: با توجه به سنت حسنه اطعام، رعایت موازین بهداشتی در طبخ، نگهداری، توزیع و مصرف مواد غذایی امری ضروری است.

دکتر نور صالحی -معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز گفت:تا کنون 54 نفر به بیمارستان امام خمینی (ره) صومعه سرا و  دو  نفر به بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) فومن، با علایم گوارشی مشابه مراجعه کردند که همگی تحت درمان سرپایی قرار گرفته و ترخیص شدند.

وی یاد آورشد: بیمارستانهای صومعه سرا، فومن و ماسال، آمادگی کامل برای پذیرش بیماران را دارند.

دکتر اسدی -رییس مرکز اورژانس ۱۱۵ گیلان نیز در گفتگو با وبدا با اعلام آمادگی کامل تیم های عملیاتی، از اعزام بیماران به بیمارستان های مذکور خبر داد.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.