تاریخ 1398/06/14     تعداد دفعات مشاهده 197 بار     ساعت 10:41:38     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

غربالگری و مراقبت بهداشتی از حجاج گیلانی، در فرودگاه سردار جنگل رشت، توسط تیم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ هم‌زمان با ورود حجاج به استان گیلان، تیم مراقبت بهداشتی مرزی( IHR ) متشکل از پزشک و کارشناسان مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط، برنامه مراقبت و غربالگری(تب سنجی، اندازه گیری فشار خون و ویزیت موارد مشکوک با علایم تنفسی، نمونه گیری و آموزش موازین بهداشتی ) در پایگاه بهداشتی مستقر در فرودگاه بین اللملی سردار جنگل رشت انجام داده و کلیه زائرین مورد مراقبت و بررسی قرار گرفتند.

شایان ذکر است این مراقبت به صورت مستمر تا 14 روز توسط پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت در کلیه شهرستانها ادامه دارد و موارد مشکوک به بیماری، مورد بررسی و در صورت لزوم تحت درمان قرار می گیرند.

گفتنی است: آموزش و اطلاع‌رسانی با نصب بنر و توزیع پکیج حاوی پمفلت و تراکت در خصوص بیماری‌های نوپدید، بیماری CCHF و توزیع ماسک و دستکش و تجهیزات حفاظت فردی و ضدعفونی‌کننده، توسط تیم بهداشتی انجام شد./ب

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.