تاریخ 1398/06/13     تعداد دفعات مشاهده 179 بار     ساعت 13:55:32     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

کارگاه آموزشی " یادگیری مبتنی بر مغز" با همت اداره آموزش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در سالن همایش معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ در راستای اجرایی شدن پروژه جانشین پروری، دومین کارگاه آموزشی پودمانی تحت عنوان "یادگیری مبتنی بر مغز"با حضور جمعی از مسوولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن همایش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
 در این کارگاه یک روزه، ضمن بیان اهداف برگزاری این
کارگاه آموزشی از سوی علی حزنی – رییس اداره آموزش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مطالب جامعی در خصوص ارتباط مدیریت و یادگیری، مهارت یادگیری، ساختارشگفت انگیز مغز، علوم اعصاب شناختی و اصول 12 گانه یادگیری مبتنی بر مغز توسط دکتر ماندانا جوانک – عضو مرکز مطالعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز، ارایه شد./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.