تاریخ 1398/05/22     تعداد دفعات مشاهده 257 بار     ساعت 14:38:54     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

به همت اداره آموزش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مرحله دوم آزمون مجازی با موضوع " زبان بدن " برگزار می شود .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا): در راستای توانمندسازی منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و گسترش عدالت آموزشی، اداره آموزش و توسعه دانشگاه مرحله دوم آزمون الکترونیکی با موضوع « زبان بدن » با امتیاز 34 ساعت آموزشی برگزار می شود.

لذا از کلیه پرسنل دانشگاه که در مرحله اول آزمون (پیش آزمون) شرکت کردند، تقاضا می شود پس از مطالعه جزوه مربوطه از سایت دانشگاه (معاونت توسعه مدیریت و منابع - اداره آموزش و توسعه کارکنان) در آزمون مذکور شرکت نمایند.

تاریخ آزمون اصلی: 26 مرداد لغایت   28 مرداد

ساعت: 15:30 الی 23:00

این آزمون شامل 25 سوال و زمان آزمون 20 دقیقه می باشد.

قابل ذکر است؛ به منظور خدمت رسانی بهتر، همکاران می توانند در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام، به رابطین آموزشی واحد خود مراجعه نموده و از تماس مستقیم با واحد آموزش دانشگاه خودداری نمایند./ب

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.