تاریخ 1398/05/21     تعداد دفعات مشاهده 208 بار     ساعت 16:03:20     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

همزمان با فرا رسیدن عید سعید قربان، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان، بر تقویت زیر ساخت های این مرکز تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا) ؛ صبح امروز- دوشنبه همزمان با فرا رسیدن  عید سعید قربان، مهندس جبار کوچکی نژاد - نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از نزدیک روند ارایه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی استان را مورد بررسی قرار دادند.
مهندس کوچکی نژاد در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش های شبانه روزی پرسنل اورژانس 115 و تبریک عید سعید قربان، گفت: پرسنل اورژانس ۱۱۵ در تمامی ساعات شبانه روز
در آماده باش کامل به سر می برند. اگر هم وطنی نیاز به کمک یا خدمات درمانی اورژانسی داشته باشد در سریعترین زمان ممکن به او کمک می کنند از این رو،  زحمات آنها بسیار ارزشمند و غیر قابل جبران است.
در ادامه این بازدیدنیازمندی های مرکز اورژانس گیلان، از جمله اورژانس هوایی، پد بالگرد و تجهیز خودروی ارتباطات سیار برای ارایه خدمات در زمان بحران  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در ادامه بازدید نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه از پایگاه شماره ۶ رشت، آمبولانس عملیاتی جدید این مرکز که با پیگیری های مهندس کوچکی نژاد به گیلان اختصاص یافته بود نیز به ناوگان خودرویی اورژانس استان اضافه شد و به بهره برداری رسید.
 لازم به ذکر است: پس از پیگیری های مهندس کوچکی نژاد، چهار دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر مجهز از سوی وزارت بهداشت به پایگاه های اورژانس شهرستان رشت اختصاص یافته است.
در بازدید امروز دکتر اسماعیل نور صالحی- معاون درمان دانشگاه، دکتر مازیار محمدی
- مدیر روابط عمومی و دکتر پیمان اسدی - رییس اورژانس گیلان و جمعی از مسوولان و کارشناسان ستادی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز حضور داشتند.

پی نوشت: مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دارا بودن 62 پایگاه و 120 آمبولانس عملیاتی که 16 پایگاه آن در شهرستان رشت قرار دارد، به ارایه خدمات پیش بیمارستانی و فوریت‌های پزشکی مشغول است./ای

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.