تاریخ 1398/05/20     تعداد دفعات مشاهده 164 بار     ساعت 08:23:57     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان موفق به کسب یک مدال برنز و سه دیپلم افتخار در آزمون غربالگری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور شدند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا) ؛ دانشجویان  منتخب دانشگاه علوم پزشکی گیلان  در  آزمون غربالگری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در رقابت با دانشجویان منتخب  سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در آزمون مرحله دوم انفرادی و گروهی المپیاد، موفق به کسب یک مدال برنز در حیطه مدیریت نظام سلامت، دو دیپلم افتخار در حیطه آموزشی پزشکی و یک دیپلم افتخار در حیطه استدلال بالینی شدند.

لازم به ذکر است ؛ آزمون غربالگری یازدهمین المپیاد علمی،  همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در شش حیطه آموزش پزشکی،استدلال بالینی، تفکرعلمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، مطالعات میان رشته ای سلامت و علوم انسانی و کارآفرینی در دانشگاه های نسل سوم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد . در این آزمون،  بیست تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سطح کلان منطقه یک، مجوز ورود به مرحله دوم آزمون را دریافت کردند./ص

اسامی افتخار آفرینان یازدهمین المپیاد علمی دانشگاه  علوم پزشکی گیلان به شرح ذیل می باشد:

نغمه بزرگ نیا- دانشجوی رشته پزشکی- در حیطه مدیریت نظام سلامت- مدال برنز

مائده محمدیان روشن- دانشجوی رشته پزشکی- در حیطه  آموزش پزشکی- دیپلم افتخار

فارهه خسروی- دانشجوی رشته پزشکی- در حیطه اموزش پزشکی- دیپلم افتخار

علی سعادت رشتی-  دانشجوی رشته پزشکی -در حیطه استدلال بالینی- دیپلم افتخار

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.