تاریخ 1397/10/19     تعداد دفعات مشاهده 182 بار     ساعت 11:03:40     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در راستای مدیریت اطلاعات در حوزه سلامت، سامانه آماری " گیل اوخان" در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ با راه اندازی سامانه گیل اوخان کارگروه آمار جهت تحلیل و تبدیل اطلاعات به دانش و داده های مدیریتی، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به طور مستمر تشکیل خواهد شد.

در حال حاضر بیش از ۴۰۰ سامانه آماری در وزارت بهداشت و حدود ۱۰۵ سامانه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان فعال است که با تجمیع این سامانه در قالب سامانه آماری گیل اوخان ضمن تشکیل داشبورد مدیریتی، اطلاعات تولید شده در بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت.

بی تردید با داشتن اطلاعات درست تصمیم سازی و تصمیم گیری های مدیریتی موثرتر خواهد بود./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.