تاریخ 1397/10/19     تعداد دفعات مشاهده 89 بار     ساعت 09:51:01     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی گیلان از برگزاری اولین جشنواره استانی " حس پروانگی" در رشت خبر داد.

مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی گفت و گوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ با اشاره به برگزاری اولین جشنواره استانی " حس پروانگی " اظهار داشت: جشنواره استانی " حس پروانگی" به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، با رویکرد تاثیر معنوی سفر راهیان نور و شهدا بر زندگی من ویژه دختران و بانوان استان برگزار می شود از این رو بانوان شاغل در دانشگاه که تاکنون در سفر معنوی راهیان نور حضور داشته اند، می توانند جهت ارایه خاطرات به یاد ماندنی و تاثیر آن در زندگی شخصی خود، مقالات و دل نوشته های خود را تا دهم بهمن ماه سال جاری به دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه جهت انعکاس به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

لازم به ذکر است ؛ زمان برگزاری اولین جشنواره استانی "حس پروانگی"  متعاقبا" اعلام می شود./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.