تاریخ 1397/10/19     تعداد دفعات مشاهده 103 بار     ساعت 09:23:40     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس اداره آموزش دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مهلت ثبت نام چهاردهمین آزمون صلاحیت بالینی دانشکده پزشکی را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ رییس اداره آموزش دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به برگزاری چهاردهمین آزمون صلاحیت بالینی در 25 بهمن ماه سال جاری، اظهار داشت: دانشجویان می بایست نسبت به تحویل مدارک لازم (اصل کارت ملی، اصل شناسنامه، کپی عقد نامه، یک قطعه عکس 4&3) اقدام نموده و جهت ثبت نام آزمون و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون تا 25 دی ماه سال جاری، به واحد آموزش بالینی دانشکده پزشکی مراجعه نمایند.

پوپک خلقت دوست در پایان یادآور شد: دانشجویانی که یکسال از دوره کاروزی آنها سپری شده است نیز می توانند در آزمون فوق شرکت نمایند.

لازم به ذکر است: اطلاعات تکمیلی متعاقبا از طریق سایت دانشکده پزشکی اعلام می شود./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.