تاریخ 1397/10/17     تعداد دفعات مشاهده 149 بار     ساعت 09:02:07     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان از نمایه شدن تعداد 69 مقاله پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، طی دو ماه اخیر، در پایگاه های معتبر بین المللی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در این خصوص اعلام کرد: از دهم آبان لغایت دهم دی ماه سالجاری (ماه های نوامبر و دسامبر 2018)، تعداد 69 مقاله پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان در 3 پایگاه اطلاعاتی Pub Med، Scopus،Web Of Science نمایه شده است.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
لازم به ذکر است: از این تعداد مقالات؛ 30 مقاله در پایگاه Pub Med، 10 مقاله در Scopus و 29 مقاله در Web Of Science نمایه شده است./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.