تاریخ 1397/10/17     تعداد دفعات مشاهده 145 بار     ساعت 09:00:36     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

با کمک اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی گیلان نوزاد عجول گیلانی در آمبولانس به دنیا آمد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ روز گذشته در ساعت 7:47 صبح با مرکز اورژانس ۱۱۵ رشت تماس گرفته و درخواست آمبولانس جهت امدادرسانی به مادر باردار 39ساله با درد شکمی شد.
بلافاصله آمبولانس 115 منطقه احمدگوراب رشت به محل مورد نظر اعزام و پس از انتقال مادر باردار که تجربه ششمین بارداری را پشت سر می گذاشت، به داخل آمبولانس مراحل آخر زایمان شروع شد و مادر به کمک تکنسین های اورژانس نوزاد پسر خود را به دنیا آورد و پس از انجام اقدامات درمانی مادر و نوزاد با علایم حیاتی نرمال به بیمارستان الزهرا (س) رشت منتقل شدند.
لازم به ذکر است؛ این زایمان چهارمین زایمان در آمبولانس های اورژانس115 گیلان در سال جاری می باشد./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.