تاریخ 1397/09/14     تعداد دفعات مشاهده 129 بار     ساعت 14:19:17     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، گفت: 381بیمار مبتلا به ویروس اچ . آی . وی در گیلان شناسایی شد که از این تعداد ۱۵۰ نفر به دلیل پیشرفت بیماری فوت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ رییس گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: ۳۸۱ بیمار مبتلا به ویروس اچ . آی . وی در گیلان شناسایی شدند که از این تعداد ۱۵۰ نفر به دلیل پیشرفت بیماری فوت کردند.

مهندس علی رضا رسایی با بیان این که تعدادی از این بیماران هم اکنون تحت درمان می باشند، گفت : همه فرآیند درمان بیماران ایدزی رایگان است. وی افزود: کسانی که می خواهند آزمایش ایدز انجام دهند می توانند به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کرده و از خدمات رایگان بهره مند شوند.

رییس گروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان اعلام کرد : اچ . آی . وی یا ایدز بیماری ویروسی است که بیشتر از طریق خون آلوده و یا روابط جنسی ناسالم و پرخطر منتقل می شود.
لازم به ذکر است: براساس آمارها ۳۷ میلیون نفر از جمعیت دنیا به بیماری ایدز مبتلا می باشند که ۳۷ هزار نفر در ایران زندگی می کنند./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.