تاریخ 1397/09/11     تعداد دفعات مشاهده 55 بار     ساعت 08:09:23     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در خصوص خریداری کالاهای سلامت محور بدون برچسب اصالت کالا، هشدار داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ با توجه به اهمیت شناخت کالاهای سلامت محور مجاز در سطح عرضه، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اطلاعیه ای، در خصوص خریداری کالاهای سلامت محور بدون برچسب اصالت کالا هشدار داد.
در این اطلاعیه آمده است:
1- از خرید کالاهای وارداتی سلامت محور (دارو- مکمل-غذا- آرایشی و بهداشتی)، بدون برچسب اصالت خودداری کنید.
2- برای اطمینان از اصالت کالاهای سلامت محور ،کد 16رقمی برچسب اصالت را به سامانه 20008822 پیامک نمایید.
3- سامانه 20008822 تنها سامانه پیامکی سازمان غذا و دارو برای استعلام اصالت کالاهای سلامت محور است و شماره های دیگر، جعلی است./ن

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.