تاریخ 1397/09/10     تعداد دفعات مشاهده 6274 بار     ساعت 22:26:44     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

‍ مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد: ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته پرستاری از امروز دهم آذر در سراسر استان گیلان شروع شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزسکی گیلان( وب دا): معصومه ادیب-مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه ویدئو کنفرانسی که پیش از ظهر امروز، شنبه با حضور مدیران پرستاری، سوپروایزرها و سرپرستاران بیمارستان های دولتی، خصوصی، تامین اجتماعی و ارتش برگزار شد، جزییات نحوه ثبت نام پرستاران در این سامانه را تشریح کرد.

ادیب در این ویدیو کنفرانس خاطر نشان کرد: کلیه کادر پرستاری از جمله پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار، کمک بهیار، کمک پرستار و فوریت های پزشکی اعم از شاغل در بیمارستان های دولتی، خصوصی، تامین اجتماعی، ارتش، دانشکده ها، معاونت ها، کلینیک های تخصصی، مراکز مراقبت در منزل و.... همچنین افراد در انتظار طرح، بیکار، بازنشسته و افرادی که دوره یکساله کمک پرستاری را گذرانده اند، می توانند با مراجعه به سامانه
rn.behdasht.gov.ir ثبت نام و کد رهگیری دریافت نمایند.

وی تاکید کرد: از این پس این سامانه مبنای صدور پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران خواهد بود.
گفتنی است: اجرای این طرح در استان گیلان از امروز آغاز و تا پایان دی ماه سال جاری ادامه دارد.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.