تاریخ 1397/06/19     تعداد دفعات مشاهده 658 بار     ساعت 13:56:14     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به همراه مسوولان شهرستان رودبار و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، ظهر امروز (دوشنبه)، از بیمارستان 31 خرداد و مرکز بهداشت منجیل، بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر حسینعلی شهریاری- دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور و رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و هیات همراه ، ظهر امروز(دوشنبه)، با حضور در شهر منجیل ، از بیمارستان 31 خرداد و مرکز بهداشت این شهر بازدید کرد. در این بازدید، نحوه خدمات رسانی مورد ارزیابی قرار گرفت.
بیمارستان 31 خرداد منجیل، در سال 1375 در زمینی به مساحت 13164متر مربع و زیر بنای 6220متر مربع  افتتاح شد. این بیمارستان دارای 64 تخت مصوب و48 تخت فعال بوده و دارای بخش های جراحی عمومی ، داخلی ، زنان و زایمان ، کودکان ، تالاسمی ، اتاق عمل ، اورژانس، داروخانه، آزمایشگاه ، رادیولوژی و سونوگرافی می باشد./ن

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.