تاریخ 1397/08/14     تعداد دفعات مشاهده 126 بار     ساعت 12:17:25     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

همایش یک روزه آشنایی و مقابله با تهدیدات زیستی با محوریت نظام سلامت، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا): ‌همایش آشنایی و مقابله با تهدیدات زیستی با محوریت نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود.

این همایش به همت دبیرخانه پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی گیلان،‌ سه شنبه 15 آبان ماه سال جاری با حضور معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور، استاندار استان گیلان،‌ مدیر کل پدافند غیرعامل استان گیلان،‌ ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان،‌ ریاست اورژانس 115 گیلان،‌ معاونان و روسای بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی و مسوولان و پرسنل دانشگاه از ساعت 8  تا 12 ظهر در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود.

این همایش دارای امتیاز بازآموزی است./ب

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.