تاریخ 1397/08/14     تعداد دفعات مشاهده 108 بار     ساعت 10:08:17     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تربیت مددکار حرفه ای سالمندان در گیلان خبر داد.

دکتر علی داودی - معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفت و با  پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)، گفت: در راستای اجتماعی شدن سلامت و استقرار پروژه نشاس (نظام شبکه اجتماعی سلامت) در استان گیلان تمامی افرادی که به عنوان مددکار در منازل به سالمندان خدمات ارایه می کنند، باید آموزش های لازم و متناسب با گیرندگان این نوع خدمات را دیده باشند.

وی با اشاره به برنامه مشترک کمیته امداد امام(ره) استان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای تربیت یک هزار نفر مددجو داوطلب و نگهداری و مراقبت از سالمندان در منازل شخصی، اظهار داشت: این افراد باید دوره ۵۰ ساعت آموزش شامل: شناخت اولیه بیمارها، تروماهای سالمندان، آشنایی اولیه با داروهای شابع در سالمندان، آشنایی با سیستم درمانی و... را بگذرانند تا گواهی لازم را دریافت کنند.

دکتر داودی تاکید کرد:  هم اکنون بیش از ۱۳ درصد جمعیت گیلان بالای ۶۰ سال می باشند و روند پیر شدن استان نیز به سرعت درحال وقوع است. وی از تدوین برنامه جامع آموزشی مددکاری حرفه ای سالمندان برای سایر گروه های هدف در استان خبر داد.ع/د

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.