تاریخ 1397/08/14     تعداد دفعات مشاهده 182 بار     ساعت 09:56:45     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

به همت تیم های نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از برگزاری همایش درمانی غیر قانونی با موضوع "خوراک طبیعی و سلامتی پایدار" جلوگیری شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر اسماعیل نورصالحی- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به اینکه مردم باید نسبت به سلامتی خود حساس بوده و با تیم های نظارتی دانشگاه همکاری کنند، گفت: طی گزارشات مردمی و بررسی های میدانی تیم های نظارت بر درمان دانشگاه، مشخص شد که فردی فاقد صلاحیت در حال برگزار کردن یک همایش درمانی غیر قانونی با محوریت " خوراک طبیعی و سلامتی پایدار" در شهر رشت می باشد، که از برگزاری همایش مذکور توسط تیم های نظارتی دانشگاه جلوگیری شد و پرونده شخص متخلف نیز برای برخورد های قانونی به سازمان تعزیرات حکومتی استان ارجاع گردید.

گفتنی است: این شخص در روز های گذشته نیز اقدام به برگزاری همایش درمانی غیرمجاز در شهرستان لاهیجان نموده بود که با گزارش های مردمی و هوشیاری بازرسین اداره نظارت بر درمان دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان لاهیجان از برگزاری آن ممانعت به عمل آمده بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مردم خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درمانی، سریعاً موضوع را به سامانه 190 اطلاع دهند و یا به صورت حضوری موضوع را به کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه گزارش کنند تا با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرد./ع-د

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.