تاریخ 1397/08/14     تعداد دفعات مشاهده 117 بار     ساعت 09:00:31     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

به همت تیم های نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک مرکز ارایه دهنده خدمات درمانی اختلالات خواب به دلیل نداشتن مجوز های لازم در رشت تعطیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر نورصالحی - معاون درمان دانشگاه در این خصوص گفت: پس از بازدید تیم های نظارت بر درمان دانشگاه از یک مرکز ارایه دهنده خدمات درمانی اختلالات خواب در رشت، مشخص شد که این مرکز فاقد مجوزهای لازم برای ارایه این نوع خدمات می باشد، که برابر قانون و مقرارات وزارت بهداشت مرکز فوق تعطیل و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.

وی تصریح کرد: تمامی افراد و مراکزی که در حال ارایه خدمات درمانی در استان گیلان هستند، باید مجوزهای لازم و مورد تایید وزرات بهداشت را داشته باشند، در غیر این صورت برابر قانون و مقرارات با آنان برخورد خواهد شد.

دکتر نورصالحی تاکید کرد: مردم باید برای دریافت خدمات درمانی مورد نیاز خود به مراکز معتبر و مورد تایید مراجعه کنند و در صورت مشاهده تخلفات پزشکی و اقدامات غیر متعارف در مراکز بهداشتی درمانی، سریعاً موضوع را به سامانه 190 اطلاع دهند و یا به صورت حضوری به اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کرده و موضوع را به کارشناسان نظارتی اطلاع دهند تا برخورد های قانونی با متخلفین صورت پذیرد.ع/د

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.