تاریخ 1397/08/13     تعداد دفعات مشاهده 195 بار     ساعت 12:41:24     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

به همت اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با همکاری کارشناسان اداره تعزیرات، دفتر کار مامای متخلف به دلیل دخالت در امور پزشکی و تهدید علیه سلامت عمومی، انجام اعمال جراحی غیر قانونی و به خطر انداختن جان بیماران، پلمپ شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر اسماعیل نورصالحی - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمپ یک دفتر کار مامایی در رشت خبر داد و گفت: به دنبال گزارش های مردمی مبنی بر فعالیت های غیر قانونی یک دفتر کار مامایی در رشت که با دخالت در امور پزشکی، انجام اعمال جراحی غیر قانونی، سلامت بیماران را به خطر می انداخت، تیم های بازرسی و نظارت بر درمان دانشگاه، در محل حاضر شدند که با پی گیری و بررسی های به عمل آمده، تخلف این واحد مامایی محرز شد. پس از هماهنگی با مقام قضایی با حضور کارشناسان نظارتی و نماینده تعزیرات حکومتی استان دفتر مورد بازدید قرار گرفت و پلمپ شد.

معاون درمان دانشگاه، تصریح کرد: در راستای سیاست های کلان نظارتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارتی به صورت شبانه روز و نامحسوس از تمامی مراکز درمانی استان بازدید به عمل آورده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و اقدامات غیر متعارف درمانی، برابر قانون با متخلفین بهداشتی درمانی برخورد می کنند.

دکتر نورصالحی تاکید کرد: مردم باید برای دریافت خدمات درمانی مورد نیاز خود به مراکز معتبر و مورد تایید مراجعه کنند و در صورت مشاهده تخلفات پزشکی و اقدامات غیر متعارف در مراکز بهداشتی درمانی، سریعا موضوع را سامانه 190 اطلاع دهند و یا به صورت حضوری به اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کرده و موضوع را به کارشناسان نظارتی اطلاع دهند تا برخورد های قانونی با متخلفین صورت پذیرد.ع/د

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.