تاریخ 1397/06/20     تعداد دفعات مشاهده 166 بار     ساعت 14:41:02     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در راستای استقرار پروژه نظام ارجاع الکترونیک خدمات پزشکی در گیلان، به زودی نظام ارجاع الکترونیک در شهرستان های انزلی و رضوانشهر استقرار پیدا می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ در راستای استقرار پروژه نظام ارجاع الکترونیک خدمات پزشکی در گیلان، پیش از ظهر امروز- سه شنبه نشست هم اندیشی و کارگاه آموزشی نظام اجرای الکترونیک خدمات پزشکی با حضور جمعی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی و صاحبان فرایند، در سالن ارشاد شهرستان بندر انزلی برگزار شد.

دکتر افشین دلیلی – مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست گفت: با همکاری و تعامل مسوولان و کارشناسان معاونت بهداشتی، معاونت درمان و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه نظام ارجاع الکترونیک مارلیک در شهرستان های صومعه سرا و ماسال راه اندازی شد. وی ادامه داد: علی رغم محدودیت امکانات و زیر ساخت های بهداشتی درمانی در شهرستان های ماسال و صومعه این نظام ارجاع با موفقیت در آن شهرستان ها استقرار پیدا کرد و در این خصوص گیلان به عنوان بهترین تجربه استقرار نظام اجرای الکترونیک در سطح کشور شناخته شد.

مدیر درمان دانشگاه تصریح کرد: تا کنون مجوز سطح 3 ارجاع الکترونیک از وزارت بهداشت اخذ شده و گام های خوبی نیز در این خصوص برداشته شده است. وی ادامه داد: پس از شهرستان های صومعه سرا و ماسال، شهرستان لنگرود نیز به این چرخه پیوسته است و پس از دو هفته 40 مورد بازخورد ارجاع در آن شهرستان به ثبت رسیده است.

دکتر دلیلی خاطر نشان کرد: این طرح باید مرتب پایش شده و نواقص و اشکالات آن در حین انجام کار مرتفع گردد.

در ادامه مهندس متین رمضانی - مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گام های اجرایی سامانه ارجاع الکترونیک مارلیک را برای پزشکان و کارشناسان it شهرستان انزلی و رضوانشهر تشریح کرد.

در پایان به سوالات پزشکان و صاحبان فرایند نظام ارجای الکترونیک شهرستان های انزلی و رضوانشهر توسط اعضای کارگروه نظام ارجاع الکترونیک پاسخ داده شد.

گفتنی است: پروژه نظام ارجاع الکترونیک یکی از برنامه های استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که در گام نخست در دو شهرستان صومعه سرا و ماسال به صورت پایلوت اجرای شده است، سپس در شهرستان لنگرود به اجرا در آمد و هم اکنون نیز در شهرستان های رضوانشهر و انزلی در حال اجرا می باشد.ع/د

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.