تاریخ 1397/06/20     تعداد دفعات مشاهده 68 بار     ساعت 12:34:20     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در پی استقبال مخاطبان از بخش‌های مختلف جشنواره رسانه‌های دیجیتال، دبیرخانه این جشنواره زمان ارسال آثار را تا 23 شهریور ماه تمدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت با هدف استفاده از ظرفیت‌ بالای رسانه‌های دیجیتال در ارتقای سواد سلامت جامعه، جریان سازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای دیجیتال سلامت، شناسایی تولیدکنندگان آثار دیجیتال سلامت و تشکیل بانک اطلاعاتی جهت ارایه خدمات بهینه، کمک به توسعه کسب و کارهای نوپا، کاهش هزینه و تسهیل دسترسی عمومی به تولیدات سلامت در هر زمان و مکان، حمایت از افراد، مراکز، مؤسسات، تشکل‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه تولید آثار و محصولات سلامت و ایجاد بستر رقابت میان تولیدکنندگان رسانه‌های دیجیتال سلامت در جهت رشد، شکوفایی و همچنین رونق بخشی به بازار داخلی و صادرات در این صنعت، مهر ماه سال جاری از سوی وزارت بهداشت و توسط موسسه آوای هنر سلامت برگزار می‌شود.
جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت توسط موسسه فرهنگی آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت برگزار می‌شود.
اختتامیه این جشنواره 16مهرماه 97 برگزار خواهد شد./ن

نشانی سایت:      https://www.hdmf.ir

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.