تاریخ 1397/06/20     تعداد دفعات مشاهده 100 بار     ساعت 11:07:58     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

به همت معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، دومین همایش " اهداف نظام سلامت " ویژه مدیران عالی و میانی دانشگاه در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) رشت برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ در راستای اجرای برنامه راهبردی دانشگاه و بهره گیری از مبانی مدیریتی، دومین همایش، ویژه مدیران عالی و میانی دانشگاه، با عنوان " اهداف نظام سلامت " به همت معاونت توسعه دانشگاه و با همکاری مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه، با حضور مسوولان دانشگاه، راس ساعت 8:30 صبح روز شنبه، بیست و چهارم شهریور ماه سال جاری در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) رشت برگزار می شود. از این رو از تمامی مدیران عالی و میانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان جهت شرکت در این همایش، دعوت بعمل می آید.

لازم به ذکر است؛ به منظور اهمیت ارزشیابی در خصوص انتصابات مدیریتی، حضور افراد واجد شرایط  واحد های تابعه دانشگاه، در این همایش الزامی می باشد./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.