تاریخ 1397/06/20     تعداد دفعات مشاهده 217 بار     ساعت 10:58:05     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای برپایی و مشارکت در نخستین جشنواره تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف، تقدیر کرد.

طی جلسه ای که صبح امروز(سه شنبه) ، در دفتر معاونت درمان برگزار شد، دکتر نورصالحی – معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن تقدیر از تلاش مدیران و کارشناسان دانشگاه در برپایی نمایشگاه در این جشنواره، اظهار داشت: از تمامی همکارانی که در مدت زمان کوتاهی توانستند با همدلی و مشارکت، نسبت به جمع آوری گزارش عملکرد و مستندات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در زمینه مدیریت منابع و مصارف، برای ارائه در جشنواره همت گماشتند، قدردانی می کنم.

دکتر نورصالحی، کاهش هزینه مصرف آلبومین در بیمارستان رازی رشت، ارتقای درجه اعتبار بیمارستان و افزایش درآمد، بودجه ریزی عملیاتی و کاهش هزینه های غیر پرسنلی در مرکز آموزشی درمانی 17 شهریور رشت، را از مهمترین دستاوردهای ارایه شده در این جشنواره عنوان کرد و افزود: در این جشنواره، رییس مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت با حضور در نمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از این دانشگاه به جهت کاهش هزینه و افزایش در آمد تقدیر کرد.

وی از برگزاری همایش تجارب موفق بیمارستانی های گیلان در مدیریت منابع و مصارف در ماه های آینده خبر داد و خواستار مشارکت روسای بیمارستان ها و گروه های اقتصاد درمان دانشگاه جهت هرچه بهتر برگزار شدن این همایش شد. وی افزود: در این همایش از بیمارستان های برتر در زمینه مدیریت منابع، تقدیر خواهد شد.

در ادامه، روسای بیمارستان های رازی و هفده شهریور تجارب خود را در زمینه کاهش هزینه ها و مدیریت منابع و مصارف بیان کردند. در پایان به فعالین برپایی نمایشگاه در جشنواره تجارب موفق بیمارستانی لوح تقدیر اهدا شد.

پی نوشت: نخستین جشنواره تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف با هدف ترویج فرهنگ ارتقاء کیفیت خدمات و مدیریت هزینه های حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت، نهم و دهم شهریور ماه در تهران برگزار شد و در حاشیه آن دانشگاه های علوم پزشکی کشور دستاوردها و تجربیات موفق خود را در کاهش مدیریت مصرف و منابع در قالب نمایشگاه، در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادند.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.