سه شنبه 1 مهر 1399
EN
تاریخ 1399/06/22     تعداد دفعات مشاهده 70 بار     ساعت 22:31:33     گروه خبری اخبار بیمارستان

به همت مدیریت پرستاری دانشگاه، کارگاه آموزشی ایمنی بیمار – RCA ویژه کارشناسان هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی 17 شهریور رشت؛ به همت مدیریت امور پرستاری دانشگاه و در راستای توانمندسازی و ارتقای علمی کارشناسان هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار مراکز درمانی تابعه، پیش از ظهر امروز دوره آموزشی یک روزه " ایمنی بیمار – RCA" در سالن اجتماعات مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی 17 شهریور رشت برگزار شد.

گفتنی است در پایان این دوره آموزشی که طاهره زاهدصفت مدیریت و کارشناسان اداره پرستاری دانشگاه نیز حضور داشتند، از کارشناسان نمونه هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار استان تقدیر به عمل آمد.