دوشنبه 25 شهریور 1398

در حال بارگذاری

شما اینجا هستید:

تاریخچه بیمارستان (مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی) 17 شهریور رشت

مرکز آموزشی، ‌درمانی و پژوهشی 17 شهریور رشت در سال 1350 هجری شمسی (1971 میلادی) تاسیس و به صورت بیمارستان جنرال (عمومی) شروع به کار کرد. این بیمارستان در سال 1360 هجری شمسی (1981 میلادی) با تعداد 170 تخت مصوب تبدیل به بیمارستان کودکان گردید. در تاریخ 16-1-1394 ساختمان جدید این مرکز آموزشی درمانی مورد بهره‌برداری قرار گرفت. بیمارستان 17 شهریور، یک مرکز تک‌تخصصی (شامل بخش‌های نوزادان و کودکان) بوده و سن پذیرش در آن از بدو تولد تا 21 سالگی می‌باشد. در این مرکز نوزادان و کودکان بیمار سراسر استان گیلان و همچنین استان‌های مجاور که نیاز به بستری دارند، پذیرش گردیده و سرویس داده می‌شوند.

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1398/04/12

معرفی بیمارستان (مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی) 17 شهریور رشت

در حال حاضر مرکز آموزشی درمانی هفده شهریور رشت با داشتن 170 تخت مصوب به عنوان یک بیمارستان تک‌تخصصی و درجه یک، در ردیف یکی از بزرگترین مراکز آموزشی و درمانی کودکان سطح استان می‌باشد. بطوری که این مرکز علاوه بر درمان بیماران مراجعه کننده، به عنوان یک پایگاه تحقیقات آموزش پزشکی و یک مرکز تعلیم و تربیت دانشجویان رشته‌های پزشکی در سطح تخصصی می‌باشد و همه ساله تعداد زیادی از دانشجویان پزشکی و رشته‌های وابسته و دستیاران تخصصی تحت نظر اعضای هیات علمی و روسای بخش‌های مختلف این بیمارستان تحت آموزش‌های علوم بالینی قرار می‌گیرند. پوشش درمانگاهی این بیمارستان نیز بسیار وسیع می‌باشد، درمانگاه تخصصی در طبقه همکف این بیمارستان قرار دارد که در رشته‌های مختلف جهت ارائه خدمات درمانی به مراجعین گرامی فعال است.

مجتمع درمانگاه تخصصی بیمارستان دارای درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی زیر می‌باشد:

کودکان و نوزادان

مغز و اعصاب

خون و سرطان

نفرولوژی

آسم و آلرژی

گوارش

غدد و متابولیسم

عفونی

قلب نوزادان

همچنین واحدهای پذیرش، درآمد و ترخیص، کارشناسی امور بیمه‌گری و مددکاری اجتماعی در طبقه همکف مستقر می‌باشند.

بخش‌های بستری خون و انکولوژی، عفونی، داخلی 1؛ داخلی 2، NICU، PICU، نوزادان در حال ارائه خدمت به مراجعین می‌باشند.

بخش‌های پاراکلینیکی این بیمارستان مشتمل بر بخش‌های رادیولوژی و سونوگرافی، آزمایشگاه و اندوسکوپی می‌باشد که در ارتباط با امور تشخیصی درمان بیماران انجام وظیفه می‌نمایند.
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1398/04/12

تعداد بازدید: